duminică, 26 iunie 2011

Cura cu limonada si sirop de artar

Cura cu limonada si sirop de artar a fost publicat de Andreea O la 03:04, in Cum Slabesti? -> / / si a primit 0 comentarii
Cum slabesti cu cura de detoxifiere si slabire Master Cleanse Diet (cura cu limonada si sirop de artar sau dieta Beyonce) cu care, de curand, Mihaela Borcea a albit 10 kg

Aceasta cura nu poate fi urmata decat pe termen scurt (4-14 zile) de preferinta in perioade in care solicitarea fizica este minima (in concediu de exemplu).

In timpul acestei cure de slabire cu limonada si sirop de artar se consuma doar limonada speciala si nici un alt aliment.

Reteta limonada pentru slabit:


Pentru a prepara limonada pentru dieta Master Cleanse se amesteca in 300 ml de apa 2 lingurite de sirop de lamaie, 2 lingurite sirop de artar si 1/10 lingurita de piper cayenne.

Cate o astfel de portie se consuma de 6 ori pe zi. Daca este nevoie poti folosi un ceai laxativ.

Rezultate in cura de slabire cu limonada si sirop de artar

Cu dieta Master Cleanse (cura cu limonada si sirop de artar) slabesti pana la 10 kg in 10 zile; Cel mai probabil vei pierde apa si masa musculara - este foarte putin probabil sa reduci procentul de grasime corporala; asta inseamna ca metabolismul va fi incetinit si dupa aceasta cura de slabire te vei ingrasa cu siguranta.

Recomandari pentru o cura de detoxifiere si slabire sanatoasa si eficienta

Daca vrei o cura de detoxifiere si slabire sanatoasa si eficienta, iti recomand cu toata increderea Slim&Fit si DetoxiColon (daca ai mai multe kg de slabit) sau cura cu ColonHelp daca ai mai putine kg de slabit dar ai nevoie de o cura de detoxifiere.
Vezi cand ai nevoie de o cura de detoxifiere in materialul Detoxifiere si Slabire publicat de Safaturi de Slabit

Succes la slabit!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Top Cum Slabesti

Noutati "Cum Slabesti"