miercuri, 20 iulie 2011

Cura de slabire cu Bors, Lamaie si Miere

Cura de slabire cu Bors, Lamaie si Miere a fost publicat de Andreea O la 01:35, in Cum Slabesti? -> / / / si a primit 0 comentarii
Din doi litri apa, 1/2 kg bors, 7 lingurite miere si zeama de la o lamaie, se face un amestec ce se bea pe parcursul  intregii zile.
Pe langa consumul acestui amestec de bors, zeama  de lamaie si miere, este obligatoriu sa se consume si un pumn de seminte de dovleac.

Cura de detoxifiere si slabire cu bors, lamaie si miere se tine minimum trei zile si se mai poate repeta dupa doua luni.
In cinci zile cu aceasta reteta poti sa slabesti pana la 4,5 kg.

Este o cura de detoxifiere cu ajutorul careia slabesti datorita "postului negru"; este o cura foarte agresiva care nu garanteaza in nici un fel mentinerea greutatii dupa cura. (o cura asemanatoare foarte cunoscuta ca "dieta Beyonce" este si Master Cleanse Diet - cu care a slabit n demult si Mioara Borcea)

Practic nu este o cura de slabire este o cura de detoxifiere care pe langa faptul ca este foarte agresiva nu produce nici rezultate prea grozave de detoxifiere.

Daca te intereseaza o cura de detoxifiere si slabire echilibrata, o cura care produce o foarte buna detoxifiere a colonului dar si a intregului organism, si o slabire de pana la 9 kg in ca din prima luna cu o dieta echilibrata si un pic de miscare si, foarte important, cu garantia mentinerii greutatii dupa slabire, iti recomand DetoxiColon si Slim&Fit - vezi pagina de detalii si comanda pentru aceste doua suplimente de slabit (poate cele mai bune produse de slabit ale momentului)

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Top Cum Slabesti

Noutati "Cum Slabesti"