duminică, 10 iulie 2011

Pastile de Slabit cu Hoodia

Pastile de Slabit cu Hoodia a fost publicat de Andreea O la 07:37, in Cum Slabesti? -> si a primit 0 comentarii
Din ce in ce mai multe pastile de slabit afiseaza pe eticheta, printre ingrediente, cu litere de-o schioapa prezenta extractului de Hoodia Gordonii (extract din cactusul Hoodia)

Ce are asa minunat acest cactus Hoodia Gordonii?

Ei bine, inhiba pofta de mancare ... si cum foamea este cel  mai mare inamic al unei diete de slabit, acele pastile de slabit care introduc in formula lor si aceaste plante, au un mare, mare atu ....

Unde e problema cu aceste pastile de slabit cu Hoodia?

Problema e ca acest cactus nu se gaseste asa "pe toate drumurile" si prin urmare si cantitatea de extract din hoodia este limitata si (cum altfel, daca cererea e mare si oferta este mica) are un pret mare.

Asa ca unii producatori (mai anonimi) ce solutie crezi ca au gasit pentru a oferi pastile de slabit cu hoodia la un pret mai mic? mai putin extract de hoodia in formula; pastila se vinde ca e cu hoodia si hoodia este foarte populara dar efectul de reducere a poftei de mancare este ... pe masura cantitatii de Hoodia.

Pentru cele mai bune esfecte de reducerea poftei de mancare, pastilele de slabit cu Hoodia este necesar sa contina o cantitate de 400 - 600 mg in doza zilnica (cantitatea de hodia per pastila inmultita la numarul de capsule care se administreaza zilnic)

Concluzie: 

Nu luati pastile de slabit cu hoodia decat de la producatori cu ceva nume pe firma si dupa ce verificati cantitatea de hoodia din respectivele pastile de slabit.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Top Cum Slabesti

Noutati "Cum Slabesti"